Heeft u een vraag?

Contact

Uw timmerwerken laten uitvoeren door professionals
Houten constructies als solide basis

De aanleg van betrouwbare daken begint met het laten uitvoeren van stevige en technisch perfecte timmerwerken. De houten constructie moet het gewicht van de daken evenwichtig opvangen. Wij voeren deze werken uit op zowel platte als hellende daken in Antwerpen en omgeving. Extra timmerwerk voor het aanbrengen van dakkapellen of koepels nemen wij meteen op in onze opdracht.

Uw dak is ons vak

Naast voor het laten uitvoeren van de timmerwerken, kan u op ons vertrouwen voor alle dakwerken van A tot Z.  Wij leggen uiteraard uw volledig dak tot en met de grondige afwerking met dakgoten, zinkwerk en afvoerbuizen.

Allround timmerwerk

Ons timmerwerk zal eveneens van pas komen bij verschillende projecten rond uw woning. U kan dus voor veel meer dan enkel daktimmer beroep op ons doen. Wij plaatsen immers een uitbouw aan uw woning om er bijvoorbeeld een buitenkeuken in onder te brengen. Dit gaat gepaard met een volledige afwerking zoals het leggen van bijhorende dakbedekking. Tot slot bouwen wij ook uw tuinhuis of carport in de tuin op maat van uw behoefte.

Neem gerust contact met ons op

Al jarenlang is Beyers BVBA de referentie om timmerwerken te laten uitvoeren in Antwerpen. Ook voor gevelwerken zijn wij trouwens uw betrouwbare partner. Maak vandaag nog een afspraak voor een eerste kennismaking en ontvang een offerte op maat.

Beyers bvba

Eikendreef 11
2990 - Wuustwezel
Ligging

BTW BE 0453.962.473

Kiezen voor vakmanschap!

  • Op maat van uw wensen!
  • Meer dan 20j ervaring
  • Werkzaam in regio Antwerpen